top of page

BLOG

Search

HELLÓ RÉGI-ÚJ KEDVENC KIEGÉSZÍTŐ!

A brossokat talán mindenki úgy ismeri, mint a régi idők szúrós ékszereit, de ez most megváltozik. A brossok a ruházatunk sztárjaivá válhatnak, és új oldalukról mutatkoznak be.

A korábban, mint kortalan, elegáns kiegészítők reneszánszukat élik, csak ma már sportosak, modernek és színesek.

A brossok előnye, hogy bárhova fel tudjuk helyezni a ruházatunkra és manapság kikerülhetetlen eleme lett az ékszertartóknak és függetlenül attól, hogy ruhára vagy táskára szúrjuk fel, mindenképpen különlegessé teszi a megjelenésünket.


Modern megjelenés brossal



Amennyiben bármely bross mellett döntesz, mindenképpen ügyelj arra, hogy a többi ékszer visszafogottabb legyen. Klasszikusan mellmagasságban szokás elhelyezni, akár a blúzra akár kivágás szélére, így az kihangsúlyozza a dekoltázst és vonzza a szemet. Természetesen más helyeken is megengedett a viselete, ugyanis minél szokatlanabb helyre tűzöd fel, annál egyedibb lesz a megjelenésed.











Elegáns bross stílus


Szeretnél egy olyan összeállítást, amely egy igényes vacsoraasztal mellett is sikkes vagy egy üzleti találkozódon szeretnél ragyogni? Akkor vagy egy minőségi kasmír pulóverre vagy egy finomanyagú blúzon helyezd el. Válassz brosst finom kövekkel és díszítéssel és fokozottan figyelj arra, hogy az ékszer színe a ruházatod színéhez passzoljon.





A bross, mint önkifejező eszköz


Egy bizonyos divatmárka rajongója vagy esetleg csak a feltűnésről szeretnél gondoskodni? Akkor a következő szabály érvényes: minél nagyobb és sugárzóbb annál jobb! Kiselejtezett darabokat találhatsz a régiségkereskedőknél vagy akár kipróbálhatod magadat saját készítésű brossokban is.

Kísérletezz, hogy megtaláld a brossok helyét magadon! Itt nincsenek tabuk. Egy övet is feldobhatsz vele vagy akár egy kardigán leszakadt gombját is helyettesítheted ezzel.



Sportos bross viselet


Ehhez a stílushoz válassz, állati vagy növényi motívumot formázó brosst. Az egyszerű alap ruhadarabokat kombináld bátran velük és így abszolút trendi megjelenést állíthatsz össze magadnak.





Uniformis stílus

Merész, de nem stílus nélküli: viselj brosst a blúzod gallérján. Ez úgy fog hatni, mint egy egyenruha a múlt századokból és biztosan az összes tekintetet magára vonzza a környezetedben.



3 views0 comments
raczbarbielogo.png
bottom of page